Web development

Dezvoltăm site-uri de prezentare, magazine online, landing pages și multe altele!

Dezvoltăm idei
de succes

Suntem alături de tine în tot ce înseamnă eforturi web: de la dezvoltarea site-ului și a funcționalităților necesare afacerii tale, până la indexarea și promovarea acestuia în motoarele de căutare! Știm că un site trebuie să arate fenomenal, dar mai știm și să îl facem în așa fel încât să facă ce ai nevoie (integrare plăți, sisteme de rezervare locuri, sisteme de înscriere sau altele asemenea). Te ajutăm cu promovarea acestuia, fie ea organică (SEO) sau plătită (Google ADS). Împreună, stabilim indicatori pentru a îl monitoriza și îmbunătății. Mai mult, asigurăm servicii de mentenanță și actualizare conținut, în așa fel încât site-ul tău să fie mereu funcțional.

Cum implementăm?

1.
Analiza Nevoilor

Stabilim împreună caracteristicile primare și esențiale are site-ului sau serviciilor pentru site de care ai nevoie. Dezvoltăm în baza acestor caracteristici un contract cu plată în tranșe pentru dezvoltarea site-ului sau cu plată lunară pentru serviciile recurente (SEO, ADS, mentenanță).

2.
Contractare și Execuție

Se face plata avansului sau a primei luni pentru serviciile recurente și ne punem pe treabă! Pentru site-uri, colectăm de la tine informațiile și conținutului necesar și pentru servicii recurente (SEO, ADS) avem întâlniri lunare pentru a monitoriza performanța și a optimiza campaniile.

3.
Monitorizare

Trimitem versiunea finală a site-ului pentru feedback și facem modificările necesare după indicațiile tale. După obținerea versiunii finale, se face ultima plată și primești datele de cont necesare pentru preluarea și utilizarea site-ului. Drumul nostru nu s-a terminat însă, rămânem alături de tine pentru orice probleme întâmpinate!

Câteva dintre proiecte

Suntem dedicați 100% pentru proiectele tale. Ne aducem expertiza și experiența în domeniu ca tu să beneficiezi de campanii, website-uri și alte materiale care să producă rezultate.