Social Media

Te ducem acolo unde îți sunt clienții!

Social media
de succes

Prezența pe Facebook, Instagram, Youtube sau TikTok a devenit aproape de nelipsit pentru orice afacere. Creăm împreună conținut care să îți aducă consumatorii loiali aproape de tine și dezvoltăm campanii de ADS pentru orice platformă, în așa fel încât să atragi noi clienți și să îți dezvolți afacerea. La fiecare pas, stabilim împreună indicatori pentru campanii și monitorizăm îndeplinirea indicatorilor pentru a găsi noi oportunități de a le crește performanța și profitabilitatea. Cel mai important? Îți dezvoltăm o voce cu care consumatorii tăi să rezoneze în așa fel încât să transformăm comunitatea ta de clienți în promotori ai brandului tău!

Cum implementăm?

1.
Analiza Nevoilor

Stabilim o întâlnire, pe zoom sau la noi la birou, și înțelegem împreună ce rol are Social Media pentru afacerea ta. În baza acestui pas, noi venim cu o propunere de acțiuni, atât pentru creare de conținut cât și pentru campanii de ADS, pe care le discutăm cu tine.

2.
Contractare și Execuție

Transformăm toate demersurile discutate într-un contract care se va derula pe minim 6 luni, cu plata lunară a acestor servicii. Lucrăm împreună cu angajații tăi pentru a suprinde momente cheie cu consumatorii și promovăm aceste momente.

3.
Monitorizare

Ne întâlnim, fizic sau online, lună de lună, pentru a monitoriza performanța și pentru a propune noi campanii creative care să optimizeze aceste rezultate. Analizăm împreună performanța conținutului și a campaniilor de ADS și țintim noi rezulate!

Câteva dintre proiecte

Suntem dedicați 100% pentru proiectele tale. Ne aducem expertiza și experiența în domeniu ca tu să beneficiezi de campanii, website-uri și alte materiale care să producă rezultate.