Despre Noi

Transformăm idei în povești de #succes

Viziunea noastră

Rolul nostru este să oferim expertiză și ne asigurăm că expertiza oferită este fundamentată în marketing științific, nu în ultimele e-book-uri sau webinarii gratuite, realizate de alte agenții pentru a te convinge să le devii client. Cunoștiințele noastre sunt preluate din surse reputate – cursuri periodice dezvoltate de universități de renume, cărți scrise de autori remarcați în industrie – preluați de edituri consacrate (Springer, Oxford University Press, M.I.T. University Press & more) și articole științifice din publicații academice precum Journal of the Academy of Marketing Science, Journal of Marketing Research, Marketing Science & altele. Mai mult, punem la dispoziția clientului nostru aceste informații într-un format accesibil și orientat pe modelul său de afaceri.

În ce credem

La subiect

Întotdeauna vom spune lucrurilor pe nume, oferind transparență pentru toate demersurile realizate și comunicând într-o manieră care are rolul de a ajuta clientul să înțeleagă clar aceste demersuri, nu doar să uimească prin termeni extravaganți, goli de conținut.

Adaptabilitate

Rolul nostru este să contribuim la creșterea sustenabilă a companiilor, să depunem demersurile pentru dezvoltarea serviciilor de marketing necesare funcționării precum și optimizarea acestora raportat la obiectivele comerciale ale companiei.

Suport

Marketingul nu se poate desfășura în abstract. Prezența pe teren este un imperativ al marketingului eficient, cu atât mai mult cu cât, uneori, clientul nici nu realizează cât potențial are de fapt în companie sau are dificultăți în a comunica acest potențial.
Echipă certificată de

Sergiu Tritean

Manager & Specialist IT

Sunt student în anul 3 iar scopul meu este să găsesc noi moduri tehnologice prin care ne putem face viețile mai ușoare. Demersurile pe care le am de mai bine de 5 ani de zile au fost să atrag expertiză internațională în a genera platforme care sunt ușor de utilizat și care conving clienți. Sunt o persoană căreia îi place să ia decizii bazate pe date și caută să automatizeze procesele obositoare umane. Viceprezidez un ONG local unde, alături de oameni faini, reușim să facem lumea un loc un pic mai bun.

Leonardo Mărincean

Specialist Marketing

Sunt psiholog, marketer cu mai bine de 10 ani de experiență în domeniu și doctorand al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Scopul meu este să aflu ce îi convinge pe oameni să cumpere, să rămână consumatori loiali și să fie mulțumiți și satisfăcuți de interacțiunea cu organizația ta! Mă fascinează audiențele, mă fascinează campaniile inedite și mă inspiră oamenii muncitori la care reușesc să le spun povestea într-un mod captivant din rolul meu de marketer.

Anamaria Botezan

Copywriter

Sunt elevă în an terminal la liceu, iar de 2 ani deja gestionez campanii de conținut în cadrul unui ONG local, ajungând la sute de mii de vizualizări. Scopul meu este să identific diversele metode prin care pot ghida atenția consumatorului, pentru a-i îmbunătăți natura experienței prin interacțiunea cu variile tipuri de conținut grafic și text. Sunt de părere că poveștile bine spuse provoacă emoții puternice – iar emoțiile puternice ne determină să credem cu adevărat în branduri.

Rețea extinsă de parteneri

Ne place să ne extindem multilateral, și pentru asta prestăm servicii în domeniul marketingului pentru o varietate de industrii. Ne face plăcere să colaborăm cu oameni deschiși la propuneri și idei noi, care doresc să își extindă firma și să își actualizeze modul de a funcționa. Pornim de la idei care sunt la început de drum și înaintăm până la firme dezvoltate care vor să își îmbunătățească bunul mers al lucrurilor în firmă. Pe parte de colaborări, lucrăm îndeaproape cu o serie diversă de agenți economici care au un aport destul de mare pe piață. Printre acești agenți se încadrează firme relevante pe piața județeană, start-up-uri, idei inovative care se află la început de drum și pe care ne dorim să le dezvoltăm.