Design

Îți croim cu grijă imaginea în orice mediu!

Dezvoltăm idei
de succes

Fie că este vorba de crearea unor materiale de imagine digitale (broșuri pdf, ghiduri, grafică pentru site-uri web) sau de materiale fizice (cărți de vizită, bannere, sisteme display, căni, agende sau altele asemenea), îți suntem alături pentru dezvoltarea unei imagini profesionale, potrivită cu brandul tău! Dezvoltăm mai mult decât design-uri estetic plăcute, dezvoltăm materiale care devin în sine intrumente de comunicare. Fiecare material de imagine transmite ceva despre tine și formează în rândul consumatorilor tăi impresii și asocieri despre bunurile sau serviciile tale. Noi ne asigurăm că aceste asocieri sunt pozitive și potrivite cu imaginea pe care vrei să ți-o dezvolți!

Cum implementăm?

1.
Analiza Nevoilor

Ne transmiți ce ai nevoie și termenul de execuție, precum și orice alte detalii consideri relevante. Discutăm împreună rolul materialului de imagine și găsim idei pentru a îl face să își atingă mai bine acest rol înainte de execuție.

2.
Contractare și Execuție

Se stabilește o plată în două tranșe (sau o singură tranșă pentru materialele cu preț foarte mic). Se plătește prima tranșă drept avans pentru a începe execuția designului și ne punem pe treabă. Ne informăm pentru a vedea caracteristicile tehnice necesare și realizăm design-ul.

3.
Monitorizare

Se oferă primele versiuni ale materialului pentru feedback, se fac modificările necesare indicate de tine și se pregătește versiunea finală. După plata finală, se trimite materialul editabil către tine pentru a îl utiliza după cum ai nevoie.

Câteva dintre proiecte

Suntem dedicați 100% pentru proiectele tale. Ne aducem expertiza și experiența în domeniu ca tu să beneficiezi de campanii, website-uri și alte materiale care să producă rezultate.