Foto & Video

Lucrăm cu fotografi și videografi profesionali!

Dezvoltăm idei
de succes

Lucrăm alături de colaboratori cu ani de experiență și cu expertiză dovedită pe partea de foto video. Astfel, îți suntem alături pentru fotografii de prezentare a spațiului, fotografii de produs, fotografii cu personalul, fotografii de promovare, video-reclame, video-instructaje și video-prezentări! Pentru fiecare dintre acestea, primești materialele finale editate profesional în așa fel încât să le poți folosi în orice campanie de promovare în care ai nevoie de conținut. Mai mult, ne diferențiază experiența pe care o avem în gândirea de campanii foto-video orientate spre consumatori, astfel încât să nu dezvoltăm doar o imagine frumoasă ci și una care vinde!

Cum implementăm?

1.
Analiza Nevoilor

Ne transmiți ce ai nevoie și termenul de execuție, precum și orice alte detalii consideri relevante. Discutăm împreună rolul materialelor foto/video și găsim idei pentru a le face să își atingă mai bine acest rol înainte de execuție.

2.
Contractare și Execuție

Se stabilește o plată în două tranșe (sau o singură tranșă pentru materialele cu preț foarte mic). Se plătește prima tranșă drept avans pentru a începe execuția și ne punem pe treabă. Venim, facem ședința foto/video și realizăm editarea materialelor.

3.
Monitorizare

Se oferă primele versiuni ale materialului pentru feedback, se fac modificările necesare indicate de tine și se pregătește versiunea finală. După plata finală, se trimite fotografiile și videoclipurile către tine pentru a îl utiliza după cum ai nevoie.

Câteva dintre proiecte

Suntem dedicați 100% pentru proiectele tale. Ne aducem expertiza și experiența în domeniu ca tu să beneficiezi de campanii, website-uri și alte materiale care să producă rezultate.