Incubator

Devenim parte din departamentul tău de marketing!

Dezvoltăm idei
de succes

Dacă ești deja extenuat de miriada de căi de a te promova și de a îți dezvolta afacerea și ai nevoie de ajutor să vezi ce ar funcționa pentru tine, noi avem soluția: ne preiei în departamentul tău de marketing! Prin incubator, stabilim în cadrul unui buget indicat de tine un set de servicii de promovare care includ și consultanță de marketing și le testăm pe rând, până la găsim pe cel care funcționează pentru tine. Mai mult, te ajutăm și în monitorizarea și evaluarea angajaților sau furnizorilor tăi de marketing, în așa fel încât să ai niște căi de a verfica pentru orice muncă plătită calitatea și utilitatea ei. Împreună, facem echipă pentru a atrage îți dezvolta afacerea.

Cum implementăm?

1.
Analiza Nevoilor

Stabilim o întâlnire, pe zoom sau la noi la birou, și înțelegem împreună, introductoriu, afacerea ta și modul ei de funcționare. Discutăm bugetul disponibil pentru serviciile noastre și alte servicii de marketing și construim o serie de propuneri inițiale pentru minim primele 6 luni ale colaborării noastre. Transformăm aceste propuneri într-un draft de contract pe care îl discutăm împreună.

2.
Contractare și Execuție

Contractăm, se plătește prima lună de servicii și ne punem pe treabă. Aceste servicii, după cum am analizat în faza anterioară, pot include orice: social media management & ADS, optimizare SEO, campanii fizice, contractare spațiu media radio/TV/OOH sau orice altceva. Mai mult, suntem alături de tine pentru orice întrebare de marketing sau propunere ai avea.

3.
Monitorizare

Ne întâlnim, fizic sau online, lună de lună, pentru a monitoriza performanța și pentru a propune noi campanii creative care să optimizeze aceste rezultate. Monitorizăm calitatea serviciilor tale de marketing, prestate de noi, de terți sau de angajați și îți prezentăm indicatorii cheie și metode de a îi optimiza.

Câteva dintre proiecte

Suntem dedicați 100% pentru proiectele tale. Ne aducem expertiza și experiența în domeniu ca tu să beneficiezi de campanii, website-uri și alte materiale care să producă rezultate.