Portofoliu

Ce zic clienții noști despre serviciile noastre?

Klausen Vets

Cabinet Veterinar

Am transformat viziunea clientului în realitate prin implementarea unei strategii de marketing bine definite, dezvoltare UI/UX și website personalizat.

Serstone

Fabricare și montaj materiale

Am transpus ideile și viziunea clientului, prin realizarea unei experiențe inedite a utilizator din punct de vedere UI/UX și realizând un website personalizat de prezentare.

JOGO Cafe

Cafenea

Am dezvoltat o strategie de marketing eficientă, continuând cu dezvoltarea UI/UX și realizarea unui website personalizat, toate îmbunătățite prin estetică și design.

Lohan Hire a Car

Închiriere Mașini

Am implementat o strategie de marketing și un website cu design atrăgător și funcționalitate UI/UX, amplificat prin vizibilitatea online cu campanii Google Ads și optimizare SEO.

RTKM2M

Cartele SIM pentru IoT

Am dezvoltat ideile și conceptul clientului printr-o abordare de excepție a designului UI/UX pentru utilizatori și prin dezvoltarea unui website unic de prezentare personalizat cu diverse funcționalități.

Avocat Raica Diana

Cabinet de Avocatură

Am transformat viziunea și ideile clientului prin dezvoltarea UI/UX calitativă pentru utilizatori și prin dezvoltarea unui website de prezentare personalizat.

Ro Tehnic Acces

Service Năcele

Am dat viață ideilor clientului, prin realizarea unui website personalizat și dezvoltarea UI/UX pentru o experiență unică a utilizatorilor.

Ania Spedition

Transport

Am transpus viziunile clientului în realitat prin dezvoltarea unei interfețe UI/UX intuitivă pentru utilizatori și realizarea un website personalizat.

Presto Events

Evenimente

Am dezvoltat identitatea brandului clientului, o strategie de marketing de impact, un website atractiv, experiență UI/UX optimizată și cu design grafic estetic.

Castle Rock

Unitate de cazare

Am conturat identitatea brandului, am creat o platformă web cu sistem de rezervare și plată online, cu estetică și design grafic îmbunătățite.

Novus Legal

Cabinet de Avocatură

Am realizat un website personalizat de prezentare și am dezvoltat o interfață UI/UX ușor de folosit și atractivă pentru utilizatori, cu design unic.

LG Trans

Firmă de transport

Platformă cu sistem de rezervare online, design grafic, experiență UI/UX și sistem HR pentru gestionarea angajaților cu utilizarea multilingvă a website-ului.

Avocat Bartus Alexandru

Cabinet de Avocatură

Am dezvoltat un website personalizat, cu o interfață UI/UX prietenoasă, și l-am adaptat multilingual asigurând accesibilitate și ușurință de utilizare pentru un public mai larg.

KEY International School

Școală privată

Am elaborat o strategie de marketing eficientă, realizarea unui website, sistem pentru transmiterea CV-urilor online, iar apoi am realizat campanii de promovare pentru social media.

Asociația Cambridge Transilvania

Centru de pregătire Cambridge

Am consolidat identitatea de brand, am îmbunătățit aspectul și designul, am dezvoltat o experiență UI/UX, am elaborat o strategie de marketing eficientă și am gestionat campaniile social media

Nifron

Stație de betoane

Am dezvoltat identitatea brandului, am implementat un sistem de blog, am îmbunătățit aspectul și designul grafic, am dezvoltat o experiență UI/UX și am integrat canalul de YouTube.

Potaissa Art

ONG cultural

Am contribuit la extinderea brandului prin îmbunătățirea esteticii și designului grafic, precum și dezvoltarea unei experiențe UI/UX de înaltă calitate, care să reflecte valorile și identitatea acestuia.

Bianca Crețu Dental Clinic

Cabinet Stomatologic

Am materializat conceptele clientului prin crearea unei interfețe UI/UX care să ofere utilizatorilor experiențe unice pe website și am dezvoltat un werbsite personalizat de prezentare unic.

Galerie virtuală

Potaissa Art

Am dezvoltat grafică 3D și am implementat motoare de redare 3D avansate. Am dezvoltat, de asemenea, o experiență UI/UX de calitate și am integrat obligațiile financiarilor.

AMoS ED

ONG de tineret

Am dezvoltat brand-ul, am elaborat o strategie de marketing eficientă și am inițiat campanii de recrutare de succes. Am creat materiale promoționale și de promovare și am gestionat campanii naționale cu impact.

Villa Vinea

Cramă

Am realizat servicii SEO de calitate, am efectuat analiza concurenților, am testat și analizat cuvintele cheie, am optimizat și dezvoltat experiența utilizator UI/UX pentru a asigura performanță și eficiență.

StarMaps

Magazin online de cadouri

RFam Zoo Grup

Fitofarmacie

Logiscool Turda

Centru de educație IT

Skip to content