Newslettering

Te ajutăm să îți dezvolți o comunitate de clienți!

Dezvoltăm idei
de succes

Clienții tăi s-ar reîntoarce la tine, dar uneori uită, nu află că ai produse noi sau, mai rău, sunt preluați de competitori. Noi te ajutăm să rămâi mereu aproape de ei, dezvoltând conținut care să le fie util și plăcut și determinându-i să se înscrie în comunitatea ta pentru a avea acces la acest conținut. Comunicarea recurentă prin email, pentru unele categorii de afaceri, permite prezentarea de promoții cu care să stimulăm clienții să cumpere din nou, prezentarea de noi oferte de bunuri și servicii precum și colectarea de feedback pentru a îmbunătății activitatea afacerii. Mai mult, permite dezvoltarea unei comunități de clienți loiali și informați.

Cum implementăm?

1.
Analiza Nevoilor

Stabilim o întâlnire, pe zoom sau la noi la birou, și înțelegem împreună ce rol are Newsletteringul pentru afacerea ta. În baza acestui pas, noi venim cu o propunere de acțiuni, atât pentru creare de conținut cât și pentru campanii de email-uri sau SMS, pe care le discutăm cu tine.

2.
Contractare și Execuție

Transformăm toate demersurile discutate într-un contract care se va derula pe minim 6 luni, cu plata lunară a acestor servicii. Lucrăm împreună cu tine pentru a dezvolta conținut care să fie de interes consumatorilor tăi și începem comunicarea cu ei!

3.
Monitorizare

Ne întâlnim, fizic sau online, lună de lună, pentru a monitoriza performanța și pentru a propune noi campanii creative care să optimizeze aceste rezultate. Analizăm împreună performanța conținutului și a bazei de date și țintim noi rezulate!

Câteva dintre proiecte

Suntem dedicați 100% pentru proiectele tale. Ne aducem expertiza și experiența în domeniu ca tu să beneficiezi de campanii, website-uri și alte materiale care să producă rezultate.